Almene Fagpriser 2020

Læs alt om, hvordan du indstiller dine projekter, så vi kan hylde branchens bedste projekter indenfor fem kategorier. Vinderen findes på Almene Boligdage 2020.


For 2. gang uddeler vi Almene Fagpriser. Det sker på Almene Boligdage 2020 og sker for at hylde de bedste projekter fra landets almene boliger.

Almene boligorganisationer landet over arbejder hver dag for at skabe gode vilkår for deres beboere. Med de fem fagpriser hylder vi branchens bedste projekter indenfor kategorierne:

- Nybyggeri
- Renovering
- Drift
- Social indsats
- Beboerdemokrati

Ambitionen med priserne er at anerkende de mange store indsatser og værdiskabende aktiviteter, som foregår i boligorganisationerne overalt i Danmark og samtidig lære af de gode løsninger, så hele branchen udvikler sig. Ved at fremhæve de gode eksempler fra hele landet er det også håbet at inspirere hinanden.

Vinderne vil modtage branchens samlede skulderklap og et symbolsk trofæ som en markering af en fremragende og prisværdig løsning indenfor arbejdet med almene boliger.

Som deltager på Almene Boligdage 2020 kan du via en app stemme på de nominerede projekter og være med til at beslutte, hvem som skal vinde prisfesten!

Uddeling af fagpriserne vil finde sted på Almene Boligdage den 11. september 2020. 

I kan indstille projekter fra 1. marts 2020 - 30. april.

Indstil dit projekt lige her!

Vi kommunikerer løbende via sitet og vores nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til her.

Fra 1. marts – 30. april kan I indstille jeres bedste projekter indenfor de fem fagkategorier: nybyggeri, renovering, drift, social indsats og beboerdemokrati.

Indstillingskriterier

Hvem kan indstille og hvad kan indstilles til fagpriserne? Alle med tilknytning til boligorganisationen – beboere såvel som ansatte – kan indstille projekter. For at et projekt kan indgå i fagpriserne, skal det – være gennemført i Danmark – have været aktivt i løbet af de seneste tre år. Har projektet været indstillet til fagpriserne i 2017, skal der være sket nævneværdige udvikling i projektet siden da. – opfylde alle generelle kriterier samt mindst et af de fagspecifikke kriterier - Indstil dit projekt til Almene Fagpriser her

Læs mere om kriterierne her: