Almene Fagpriser 2021

Almene Fagpriser udskydes til 2021. Du kan fortsat læse om kriterierne for at indstille her. Vinderne skal nu i stedet findes på Almene Boligdage i 2021.


For 2. gang skulle Almene Fagpriser været uddelt på Almene Boligdage. Men det bliver nu i 2021 at vi skal hylde de bedste projekter fra landets almene boliger. Instillingsperioden for Almene Fagpriser offentliggøres efter den nye dato for Almene Boligdage 2021 er fastlagt. Nærmere information følger her på siden.

Almene boligorganisationer landet over arbejder hver dag for at skabe gode vilkår for deres beboere. Med de fem fagpriser hylder vi branchens bedste projekter indenfor kategorierne:

- Nybyggeri
- Renovering
- Drift
- Social indsats
- Beboerdemokrati

Ambitionen med priserne er at anerkende de mange store indsatser og værdiskabende aktiviteter, som foregår i boligorganisationerne overalt i Danmark og samtidig lære af de gode løsninger, så hele branchen udvikler sig. Ved at fremhæve de gode eksempler fra hele landet er det også håbet at inspirere hinanden.

Vinderne vil modtage branchens samlede skulderklap og et symbolsk trofæ som en markering af en fremragende og prisværdig løsning indenfor arbejdet med almene boliger.

Uddeling af fagpriserne vil ske i 2021. Dato er ved at blive fastsat. 

Vi kommunikerer løbende via sitet og vores nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til her.

De fem fagkategorier: nybyggeri, renovering, drift, social indsats og beboerdemokrati.

Indstillingskriterier

Hvem kan indstille og hvad kan indstilles til fagpriserne? Alle med tilknytning til boligorganisationen – beboere såvel som ansatte – kan indstille projekter. For at et projekt kan indgå i fagpriserne, skal det – være gennemført i Danmark – have været aktivt i løbet af de seneste tre år. Har projektet været indstillet til fagpriserne i 2017, skal der være sket nævneværdige udvikling i projektet siden da. – opfylde alle generelle kriterier samt mindst et af de fagspecifikke kriterier. Indstillingsperioden for Almene Boligdage 2021 offentliggøres efter den nye dato for Almene Boligdage 2021 er fastlagt. Nærmere information følger her på siden.

Læs mere om kriterierne her: